Kontakt os

Vi elsker digital marketing og vi har de seneste år specialiseret os i display annoncering. Display annoncer kan være et perfekt værktøj til at øge din brand awareness, kendskabsgraden og til at ramme din relevante målgruppe - helt simpelt, så kan vi gøre danskerne opmærksom på dig.

Vi kommer gerne på besøg hos dig til en kop kaffe, om det er i det jyske, på Fyn eller i hovedstadsområdet. Vi er tæt på vores kunder under hele kampagnen. Vi sørger for at vi tilpasse dine annoncer til din forretning og dine mål. Vores rådgivere står altid klar til at hjælpe dig videre og kan svare på stort og småt.

Vil du have kontakt til en særlig fra vores team? 
Se alle vores digitale advisors og specialister her.

Har du nogen spørgsmål? Eller vil du bare gerne vide mere om, hvad digital markedsføring i form af display annoncer kan gøre for dig og din virksomhed? Så udfyld nedenstående formular eller ring direkte til os.

Har du spørgsmål til vort bogholderi, eksempelvis angående faktura, kontakt Golnush Andersen på email bogholderi@syntesedigital.dk

Din besked er modtaget, og vi vender straks tilbage.
Ups, der skete vist en fejl. Prøv venligst igen.
Purple location icon
Buddingevej 199, 1. sal
2860 Søborg
Purple phone call icon
+45 72 10 01 50

Klar til at tage det næste skridt? Udvid din virksomhed digitalt.

Få retargeting

Kunne du tænkte at starte din karriere med at blive knivskarp på digital markedsføring og display? Vi har også muligheder for den mere erfarne sælger eller ekspert i branchen.

Job og karriere

Se vores karrieremuligheder her