Job og karriere

Vil du med på rejsen?

Det kræver Danmarks stærkeste team, at være Danmarks stærkeste udbyder af Display annoncering.
Vi er i rivende vækst, og er derfor ofte på jagt efter nye kollegaer, der tager ansvar, gør forskellen og skaber resultater for os og vores kunder.

Se herunder, hvem vi leder efter lige nu

Junior konsulent - stillingsopslag
Læs mere her

Junior konsulent

Vi giver den rette kandidat en unik mulighed for at blive en del af vores succesfulde salgsteam som trainee. Du bliver i løbet af din traineeperioe grundigt oplært i salgsteknikker, DISC-analyser, medieforståelse og medierådgivning.

Junior konsulent - stillingsopslagHR studentermedhjælper - stillingsopslag
Læs mere her

Grafisk student

Vi søger en dygtig studentermedhjælper der kan varetage grafisk arbejde. Er du kreativ, nysgerrig og struktureret? Og ønsker du at blive en del af en travl og underholdende hverdag hos Danmarks stærkeste udbyder af display annoncering? Så send os gerne en ansøgning!

Uopfordret - send dit ansøgning
Send din ansøgning her

Uopfordret

Vi søger løbende nye talenter, og vil altid gerne høre fra spændende kandidater, der ønsker at blive en del af Syntese Digital. Hvis vi i øjebliket ikke har en ledig stilling, der passer til netop dine færdigheder, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Læs mere her

Kontaktchef

Vi søger lige nu en erfaren medarbejder til vores Account Management Team. Er du en tillidsvækkende, erfaren og opsøgende konsulent der brænder for salg og kommunikation? Så er stillingen som kontaktchef måske noget for dig! Send os en ansøgning og bliv en del af vores spændende vækstrejse.