Job og karriere

Vil du med på rejsen?

Det kræver Danmarks stærkeste team, at være Danmarks stærkeste udbyder af Display annoncering.
Vi er i rivende vækst, og er derfor ofte på jagt efter nye kollegaer, der tager ansvar, gør forskellen og skaber resultater for os og vores kunder.

Senior Advisor

Vil du have ansvaret for egen kundeportefølje med stor handlefrihed og fokus på samarbejdsrelationer? Vi søger en erfaren og resultatorienteret kollega til vores Key Account Management team,
i vores energiske arbejdsmiljø.

Læs mere her

Digital Advisor

Har du erfaring som sælger i mediebranchen?
Vi tilbyder en bred berøringsflade med egen kundeportefølje og salgsdistrikt, hvor kunderelationer i forskellige segmenter er i højsædet.

Læs mere her

Junior Advisor

Vi giver rette kandidat unik mulighed for et trainee-forløb i vores voksende salgsteam, med henblik på at blive Digital Advisor. Bliv oplært i salgets facetter, salgsteknikker, DISC-analyse og medieforståelse. Grib chancen og kickstart en ny karriere i dag!

Læs mere her

Deltids Bogholder

Er du erfaren og har arbejdet med bogføring i bred forstand? Vi tilbyder et alsidigt deltidsjob,
hvor du kan bidrage til en effektiv og velkoordineret hverdag indenfor fakturering, løn,
ajourføring samt kreditor- og debitorstyring.

Læs mere her

Uopfordret

Vi søger løbende nye talenter, og vil altid gerne høre fra spændende kandidater, der ønsker at blive en del af Syntese Digital. Hvis vi i øjebliket ikke har en ledig stilling, der passer til netop dine færdigheder, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Send din ansøgning her