Eksperthjørnet

Bliv klogere på markedsføring.

På denne side kan du finde artikler, videoer m.m., som vi har skrevet med ét formål; at gøre dig klogere på digital markedsføring.

PDF

Kend din målgruppe og øg dit salg

Bliv klogere på digital markedsføring

Den digitale verden er i konstant udvikling, og der bliver hele tiden lanceret nye marketingværktøjer til at øge den digitale vækst. Af samme årsag er det essentielt at kende til de nye værktøjer, hvis man ønsker at følge med den hastige udvikling.

På denne side kan du finde artikler, videoer m.m., som vi har produceret med ét mål for øje; at gøre dig klogere på digital markedsføring.

Find din målgruppe

Er du usikker på, hvordan du definerer og optimerer din målgruppe for at øge dine resultater? Klik på knappen nedenfor og modtag vores guide på mail.
Klik her for at læse listen

3 konkrete trin til at nå dine målsætninger i 2020

I denne video taler Bastian om at sætte målsætninger for det nye år. Har du gjort dig tanker om, hvilke platforme du gerne vil vide mere om eller andre aspekter af marketing?

Se videoen

7:42 min

9 ud af 10 SMV'er misforstår deres målgruppe

Langt de fleste af de SMV’er, vi arbejder med hos Syntese Digital, kender ikke deres målgruppe, når vi møder dem første gang. De er bare ikke selv klar over det.

Det er en skarp udmelding, men det er virkeligheden. Og det koster dem dyrt i fejlslagen markedsføring og forspildte chancer.

Bastian Møller

Client Director & Partner

Læs indlægget

Vores nyhedsbrev

Tusinde tak - du er nu en del af holdet!
Ups, der skete en fejl ved tilmeldingen. Prøv igen.
Her er nogle af
Vores tilfredse kunder

3 konkrete trin
til at nå dine målsætninger i 2020

I denne video taler Bastian om at sætte målsætninger for det nye år.
Har du gjort dig tanker om hvilke platforme du gerne vil vide mere om eller andre aspekter af marketing?